Een spoor van parels

Een spoor van parels

Alle-me-machies…. Week 51 alweer… Wat is dit jaar voorbij gevlogen. Wat is er veel gebeurd. Maar de belangrijkste vraag is: weet jij wat er allemaal is gebeurd in jouw afgelopen jaar?

Voor mij staat december altijd voor het terugblikken op de achterliggende maanden. Even bewust stilstaan en de sneltrein van het leven een moment stilzetten. Er zijn zoveel dingen die je afgelopen maanden hebt meegemaakt… hebt geleerd… hebt gezien… hebt gevoeld… hebt gedeeld… hebt gehoord…hebt gekozen.

Dingen die je net wat meer raakten dan andere dingen. Dingen die je dieper emotioneerden, harder deden lachen, zachter deden genieten, groter deden glimlachen, sterker deden voelen, banger maakten, tot groot enthousiasme vervoerden, je lichter dan licht maakten.

Sta daar eens bij stil. Neem de tijd om eens rustig terug te kijken en te beschouwen wat er dit jaar achter je ligt. Om deze ervaringen niet zomaar voorbij te laten gaan. Om jezelf er door te laten groeien. Zodat je vervolgens klaar bent voor 12 lege maanden vol nieuwe kansen en avonturen. Kansen vol gekheid en nieuwe dingen, waarvan je nu nog niet weet dat ze komen gaan.

Sta stil bij overgangen… en koester wat je jezelf allemaal gegeven hebt. Wat je geleerd en ervaren hebt.

Ik dank jullie voor het samen delen van alle prachtige Parels. Want zonder jullie zijn er ook geen Parels om van te genieten.

Ik zie jullie volgend jaar fris, fruitig en met een leeg nieuwe jaar terug!

Om samen weer veel moois te delen.

Alle liefs,

Jorien

Gratis test: Weer tijd voor je leerlingen

Coaching om de leraar te worden die je wilt zijn.

In het kader van mijn dienstverlening verwerk ik persoonsgegevens. In de privacyverklaring informeer ik je over hoe ik met persoonsgegevens omga.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Jorien Termond

Van origine is zij afgestudeerd Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog en heeft daarna (jaja, in de omgekeerde volgorde) in de avonduren haar PABO-diploma behaald. In de ruim 10 jaar dat zij voor een onderwijsbegeleidingsdienst heeft gewerkt in de regio Den Haag, heeft zij een specialisme in gedrag, communicatie en groepsprocessen opgebouwd. Toen was het tijd voor het opstarten van haar eigen bedrijf Samen met Jorien. Als Krachtgericht Beeldcoach begeleidt zij nu leerkrachten, intern begeleiders en onderwijsteams in hun groei naar een betere versie van zichzelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet