Nieuwsbrieven

Maandelijks concrete voorbeelden over hoe jij Onvergetelijk wordt voor jouw leerlingen.

februari 2023

Heb je het geroken? Heb je het gezien?

Het voorjaar staat te wachten om het hoekje om te komen…
Alles begint weer fris en fruitig aan een nieuwe start!

januari 2023

De eerste maand in dit nieuwe jaar zit er alweer op. De kerstvakantie ligt alweer een tijdje achter ons en onze voorgenomen intenties misschien ook wel.. Mooi moment om daar dan toch maar eens naar terug te kijken!

december 2022

Wat kan de tijd soms vliegen… Wat kan de tijd soms kruipen… Soms is het roerig, dan weer stil.

november 2022

November… voor mij de maand die volledig in teken staat van Sinterklaas en het maken en zoeken van lieve attenties voor anderen.

oktober 2022

De herfst is er nu echt, lieve mensen…
Ook al deed ik met mijn vriendinnen nog een verwoede poging in Griekenland om dit te ontkennen.

Maar waarom eigenlijk?? De herfst heeft zijn eigen pracht! Namelijk loslaten en oogsten.

september 2022

September…
De maand van de Indian Summer.
De maand van de overgang naar de herfst.De maand van het vormen van nieuwe groepen.
De maand van Prinsjesdag.
En dus… in Den Haag de maand van de Efteling!

Augustus 2022

Vandaag is de laatste dag van je zomervakantie. Ook al ben je deze week een beetje begonnen met de start van het nieuwe jaar… maandag begin je past echt officieel.

Juni 2022

Vandaag is het ineens zover! De zomervakantie begint!! Zes weken lang geen wekker en geen leerlingen voor je neus… Zes weken niet al te serieuze dingen doen.

Mei 2022

Het is nog volop lente, terwijl je voelt dat de zomerse sferen al om een hoekje komen kijken. Lente is het seizoen van groei en bloei. Wat heeft er in de winter bij jou onder de grond gezeten? En wat komt er nu in volle kleur naar buiten?

April 2022

We zitten midden in de meivakantie... Dus laten we het lekker licht houden deze keer! Laten we het hebben over feestjes vieren! Vier jij feestjes die jouw persoonlijke groei betreffen?

Maart 2022

Wat lijkt de tijd toch soms voorbij te vliegen. Het voelt nog maar zo kort dat ik begon met Samen met Jorien. Maar deze maand is Samen met Jorien toch echt 5 jaar geworden! VIJF JAAR!

 

Februari 2022

Voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie werd ook ik getroffen door het virus. Ik begon te vechten tegen ziek zijn. Ik begon te vechten tegen tegenvallende verwachtingen. Hoe gaan we om met verwachtingen? 

Januari 2022

De eerste maand in dit nieuwe jaar is alweer voorbij. Het voorjaar kijkt alweer om een hoekje... Maar zonder nu al te snel te ver vooruit te kijken, blikken we eerst nog even terug naar deze maand.

December 2021

Wederom werd er deze maand weer heel veel gevraagd van jullie kwaliteiten veerkracht en flexibiliteit.

Maar nu… nu is het echt even tijd voor jezelf. Het is nu ook vakantie voor jou.

November 2021

Sint is afgelopen maand weer Nederland binnen gevaren. Een goede aanleiding om je school en klaslokaal weer anders aan te kleden.

Maar hoe doe je dat nu precies; een omgeving creëren die tegelijkertijd prikkelt, aansluit én rust biedt voor je leerlingen.

Oktober 2021

Terwijl de zon nog volop haar best deed…
Terwijl jij je groep nog leerde kennen….
Terwijl de zomervakantie alweer ver weg voelde…

…sloop de herfst toch echt het hoekje om en werd het ongemerkt alweer herfstvakantie.

September 2021

Het nieuwe schooljaar is alweer een volle maand van start. Hopelijk is het je gelukt om je voornemens van vorig schooljaar ook echt vast te houden.

augustus 2021

Vandaag is de laatste dag van je zomervakantie. Maandag begin je echt officieel aan het nieuwe schooljaar. Ik wens jullie allemaal een hele mooie start toe!

juli 2021

Yes, Juli. Vandaag begint de zomervakantie!!!
Zes weken lang geen wekker en geen leerlingen voor je neus… Bedankt voor het prachtig schooljaar met jullie allemaal!

juni 2021

En dan is het ineens al weer juni... De laatste maand van dit bizarre schooljaar. Tijd om terug te blikken, maar ook vooruit kijken! Je leest het in deze nieuwsbrief.

mei 2021

Mei is een feestmaand! Er waren deze maand verschillende leuke feestjes te vieren. Nieuwsgierig welke feestjes er allemaal waren? Lees dan snel verder!

april 2021

In april staan we stil bij het thema verwachtingen... Hoe kunnen we hier flexibel mee omgaan? En wat heeft stijldansen hier mee te maken? Je leest het in deze nieuwsbrief!

maart 2021

Naast een persoonlijk hoogtepuntje, stond deze maand vooral in het teken van verbinding, want die behoefte was deze maand groter dan ooit... 

februari 2021

Sneeuw, lente, we hebben het allemaal gezien in februari. Een terugblik op deze maand die ons nog veel meer heeft gebracht.

januari 2021

Deze maand stond in het teken van een nieuwe, frisse start met uiteraard een terugblik op de huidige lockdown.

Scroll naar top