Weer in jezelf keren

De snottebellen sluipen de klas in

De bomen zijn oranje, de vogels zijn vertrokken richting het zuiden. De snottebellen en kwaaltjes sluipen de klaslokalen weer binnen… Oftewel, tijd voor de herfstvakantie.

Een prachtig moment om even stil te staan na de rush van de eerste schoolweken. Tijd om deze eerste weken te laten bezinken en even af te koppelen van de dagelijkse gang van zaken… Tijd om weer even naar binnen te keren en de boel de boel te laten!

Ik laat de Parel dus ook lekker de boel-de-boel! Want ook ik schakel even af. Keer even naar binnen… net als de natuur. Lekker rommelen in en om huis. Lekker genieten van de herfstgeuren en kleuren in de buitenlucht.

Wat ga jij doen om weer even tot jezelf te komen en stil te staan?

Waar word jij echt heel blij van in deze tijd van het jaar?

Ik ben benieuwd!

Ik hoor het graag van je en zie je weer na de vakantie!

Jorien

Gratis test: Weer tijd voor je leerlingen

Coaching om de leraar te worden die je wilt zijn.

In het kader van mijn dienstverlening verwerk ik persoonsgegevens. In de privacyverklaring informeer ik je over hoe ik met persoonsgegevens omga.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Jorien Termond

Van origine is zij afgestudeerd Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog en heeft daarna (jaja, in de omgekeerde volgorde) in de avonduren haar PABO-diploma behaald. In de ruim 10 jaar dat zij voor een onderwijsbegeleidingsdienst heeft gewerkt in de regio Den Haag, heeft zij een specialisme in gedrag, communicatie en groepsprocessen opgebouwd. Toen was het tijd voor het opstarten van haar eigen bedrijf Samen met Jorien. Als Krachtgericht Beeldcoach begeleidt zij nu leerkrachten, intern begeleiders en onderwijsteams in hun groei naar een betere versie van zichzelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet