KvK 68309554 | Algemene Voorwaarden | Privacy-verklaring

© 2017 Jorien Termond

Den Haag

Aangesloten bij: NOBCO | AIT | LBBO

Grafisch ontwerp en websiteontwikkeling: 

www.dewinkelvanwinkel.nl

Samen met Jorien | Jorien Termond | Krachtgericht coach | Beeldcoach | Pedagogisch coach | Kinderopvang | Onderwijs | Anders kijken
WERKEN ALS EEN GOED TEAM?

Ja! Ik wil dat mijn team goed draait, effectief samenwerkt, plezier heeft en de neuzen dezelfde kant op heeft staan!

Vraag dan nu een gratis focussessie met met aan! Dan kijken we samen welke stappen we kunnen nemen en hoe ik jullie daarin verder kan helpen!

TEAMcoaching

Je werkt in een team, zeggen ze. Maar zo voelt dat helemaal niet. Tijdens vergaderingen en overleggen praat iedereen langs elkaar heen; de een wordt heel druk, terwijl de ander zich keer op keer terug trekt. Tot duidelijke afspraken of een eenduidige lijn komen jullie moeizaam of niet. Er gaat veel tijd verloren, die je liever aan zinniger dingen besteedt. Daarnaast eist niemand de  verantwoordelijkheid voor het proces op. Dus jullie blijven zwalken en je energie sijpelt weg tijdens deze overleggen. Zonde, want alle potentie die wel in het team aanwezig, komt niet naar voren en blijven jullie in middelmatigheid hangen.

Het kan ook zijn, dat jullie al een tijdje lekker draaien. Misschien in een frisse samenstelling, misschien al jaren met elkaar op pad. 

…maar jullie stageren op bepaalde punten en komen er samen niet doorheen. Jullie willen de ingezette koers doorzetten, maar weten niet hoe je dat het beste kunt doen.

Jullie zoeken iemand die je prikkelt, andere perspectieven voorhoudt, kunde heeft over groeps- en veranderprocessen, jullie op scherp zet, jullie proces verder helpt. 

Ik kan jullie verder helpen:

oplossing 1

Samen met Jorien kunnen jullie een team-coachingtraject starten. We werken aan gezamenlijke focus, onderlinge communicatie, organisatie en samenwerking. 
Ik kan jullie inzichten laten opdoen, die leiden tot concreet zichtbare groei in jullie als team. Natuurlijk is alles toegesneden op jullie dagelijkse praktijk.

* GRATIS UITGEBREID STARTGESPREK

* COACHING ON THE JOB

* TEAMTRAINING

* OMZETTEN VAN INZICHT NAAR CONCRETE VAARDIGHEDEN

* FRISSE BLIK OP ELKAAR

* GEZAMENLIJKE FOCUS

 

Wat levert werken Samen met Jorien op?

* SNEL ZICHT OP JULLIE INDIVIDUELE ROLLEN EN ONDERLINGE PATRONEN

* ELKAARS POTENTIEEL OPTIMAAL INZETTEN

* EFFECTIEF EN EFFICIENT SAMENWERKEN

* WEER VLIJMSCHERP EN ALERT JULLIE KOERS VAREN

*DE TEAMPRESTATIES GAAN MET PLEZIER OMHOOG

100% vrijblijvend

Ds. W.E. den Hertogschool

Schoolteam

Jorien weet de juiste vragen te stellen, waar dat nodig is. Haar net-even-andere-invalshoek was erg waardevol. 

Jorien is integer en respectvol naar de leerkrachten, ouders en kinderen. Onze leerlingen vonden het altijd super leuk om met haar samen te werken. Trouwens Jorien; je hebt humor!

Meer ervaringen lees je hier.

Please reload

oplossing 2

Jullie lopen met een specifieke vraag.

Bijvoorbeeld:

  • jullie willen intervisie inzetten, maar weten niet hoe.

  • overleggen met de directie zijn een struikelblok

  • jullie komen niet tot de kern

  • jullie zijn op een nieuwe manier gaan werken en willen dat goed borgen

  • de intervisie levert niet op wat je beoogt had

  • of… nou, bedenk het maar…

* 4 BEGELEIDE INTERVISIE-BIJEENKOMSTEN

*NAAST VAARDIGHEIDSGROEI OOK SCHOLING

*  MOGELIJKHEID TOT INZETTEN VAN BEELDCOACHING

* DUURZAME VERANDERING

Diana Parlevliet

Intern Begeleider

Jorien kan nieuwe processen uitstekend begeleiden in een team. Ze is in staat om het zelfvertrouwen van leerkrachten te vergroten, out-of-the-box te denken en uitdagingen aan te gaan om op een andere, maar verantwoorde wijze, vorm&inhoud te geven aan onderwijsvernieuwing.

Daarnaast is Jorien een kei in het vinden van de juiste balans in sociale interactie. Zij weet goed in te spelen op de gevoelens, vragen en weerstanden van leerkrachten, ouders en leerlingen, die zich voordoen in veranderprocessen. Zij weet de juiste toon te gebruiken in gesprekken en brengt coaching succesvol tot een einde. Dit komt door haar rustige en verstandige kijk op de zaak… door haar geduld, intelligentie en aangeboren relativeringsvermogen… Jorien is een energieke persoonlijkheid, hartelijk, warm en betrokken. Zij weet te verbinden en zelfvertrouwen te creëren voor de langere termijn.

Kamini Stam

Moeder van C. (HAVO-3, 14 jaar)

Toen mijn dochter en haar school op een doodlopend pad liepen, was ik op zoek naar andere manieren waarop zij wel constructief verder konden gaan. Toen dacht ik: "Jorien! Ik moet gewoon Jorien bellen." Ik vind het namelijk zo goed dat jij heel neutraal kunt blijven, ook als je weet welke meningen er bij de verschillende partijen spelen. In een gesprek kun jij alle kanten van het verhaal meenemen en je erin inleven. Ik denk dat dat essentieel is in het werk wat jij doet. Jij bent daar heel sterk in: in iedereen zien...in ieders aandeel zien en daar een goede reflectie op geven. Jij komt mensen tegen in situaties waarin zij met iets zitten. Ze hebben dan de behoefte aan een luistert oor en dat bied jij.

“Wat hebben we nodig voor groei" is iets waar ik sinds ons traject nog altijd aan denk.

Meer ervaringen lees je hier.

Please reload