KvK 68309554 | Algemene Voorwaarden | Privacy-verklaring

© 2017 Jorien Termond

Den Haag

Aangesloten bij: NOBCO | AIT | LBBO

Grafisch ontwerp en websiteontwikkeling: 

www.dewinkelvanwinkel.nl

ZOEK JE INSPIRATIE VOOR JE HELE TEAM?

Ja, ik wil mijn team inspireren! Over een vriendelijke en sterke manier van gesprekken voeren met kinderen, ouders, collega's. Of juist over het op een vriendelijke én leidinggevende manier voor de groep staan. Inspiratie die precies aansluit bij de dagelijkse praktijk en concrete koppelingen legt.

Heb je interesse in een teamtraining of heb je vragen of dit de juiste training is?

Samen met Jorien | Jorien Termond | Studiedag | Spreker | Krachtgericht coach | Beeldcoach | Pedagogisch Coach | Den Haag | Onderwijs | Kinderopvang | Anders kijken

Thema

Goed in gesprek

Gesprekken voeren... Je doet niet anders! Met de kinderen, ouders, collega's, extern deskundigen, je leidinggevende.

Alleen heb je soms het gevoel dat je de plank mis slaat. Je bereikt je doel niet, rondt af met een onbevredigd gevoel of weet dat je bepaalde kansen niet hebt benut. Hoe kan dat nou?

Je hebt als onderwijs- of pedagogisch professional elke dag met kinderen te maken. De echte individuele momenten schieten er soms makkelijk bij in. Als je wel het moment hebt om een 1-op-1 gesprek te voeren met een kind, kun je het gevoel hebben dat je er niet uithaalt wat erin zit. Je laat kansen liggen,

omdat je niet weet hoe je het gesprek precies aan moet pakken om het kind vanuit zijn beleving te laten vertellen en meedenken. Om hem echt betrokken te krijgen en een gevoel te geven dat er geluisterd wordt naar wat hij zegt. 

 

Ditzelfde gevoel kun je ook hebben als je met ouders in gesprek bent, of met je collega’s. "Hoe voer ik een goed gesprek?" Een gesprek waarin we kunnen uitwisselen wat we denken en ervaren. Een gesprek waarin we tot de kern komen, zonder te ontaarden in conflict of een gevoel van “laat maar zitten”.

Ik kan je verder helpen.

OPLOSSING

Samen met Jorien biedt voor het hele team een inspirerende, prikkelende, praktische en leuke bijeenkomst "Goed in Gesprek". Je werknemers zullen zich direct aangesproken voelen door de constante koppeling naar hun dagelijkse praktijk.

 

Ze leren wat basiscommunicatie is en hoe je dat toepast in Goede Gesprekken.

Naast alle concrete voorbeelden en oefeningen zal er op subtiele wijze theorie aan bod komen. Hierdoor zal alles nog meer betekenis krijgen en duurzaam in het systeem van je werknemers verankerd worden. Natuurlijk wordt de hele bijeenkomst op jullie manier van werken toegesneden.

* TOEGESPITST OP JULLIE SPECIFIEKE DOELGROEP 

* IEDEREEN DOET MEE!

* KOPPELING NAAR DE DAGELIJKSE PRAKTIJK

* KRAAK DE CODE VOOR GOEDE GESPREKKEN

*VOL PLEZIER OEFENEN EN GROEIEN

 

Wat levert een bijeenkomst 'Goed in gesprek' op?

* JE KRAAKT DE CODE VOOR GOEDE GESPREKKEN

*JE WEET WAAR JOUW KRACHT EN GROEIPOTENTIE LIGGEN

* NIEUWE BLIK OP GESPREKKEN VOEREN

* VOL ZELFVERTROUWEN GESPREKKEN VOEREN

*MOGELIJKHEID TOT INDIVIDUELE COACHING

100% vrijblijvend

THEMA VRIENDELIJK LEIDING
nemen
in je groep

Je werknemers zijn de trotste basis van je school of KDV. Ze zijn de kapstok waaraan alles binnen de organisatie is opgehangen. Zij voeren uit wat er aan visie en beleid geldt, zodat jullie kinderen op een mooie manier kunnen groeien, leren en ontwikkelen.

Maar je beseft dat dit niet vanzelfsprekend is... Jouw team is niet uit zichzelf zo sterk en vaardig. Het samenwerken verloopt niet vanzelf zo soepel. Deze houding naar de kinderen ontstaat niet zomaar.

Dit bereik je alleen maar door je werknemers keer op keer te voeden en te laten ontwikkelen. Je weet dat een kwalitatief goede organisatie valt of staat met het ontwikkelen en stimuleren van zijn werknemers.

Maar hoe doe je dat op een inspirerende manier? Wat bied je jouw werknemers om ze nog beter voor de groep te laten staan. Wat bied je ze om ze te motiveren, prikkelen en verrijken?

Ik kan je helpen!

OPLOSSING

Samen met Jorien biedt een inspirerende, prikkelende, praktische en leuke bijeenkomst "Vriendelijk Leiding nemen in je Groep" voor het hele team. Iedereen zal zich direct aangesproken voelen door de constante koppeling naar de dagelijkse praktijk.

Naast de voorbeelden en oefeningen zal er op subtiele wijze theorie over Vriendelijke Leiding geven, Communicatie en Oplossingsgericht Werken naar voren komen. Hierdoor zal alles nog meer betekenis krijgen en duurzaam in het systeem van je werknemers verankerd worden.

Natuurlijk wordt de hele bijeenkomst op jullie manier van werken toegesneden .

* IEDEREEN DOET MEE!

* TOEGESNEDEN OP SPECIFIEKE SITUATIE

* VEEL PRAKTISCHE VOORBEELDEN

* RODE DRAAD: VRIENDELIJKE LEIDINGGEVENDE COMMUNICATIE

*KIJKEND MET EEN OPLOSSINGSGERICHTE BRIL OP

* EEN FRISSE BLIK OP JE EIGEN HANDELEN

 

Wat levert EEN BIJEENKOMST 

"VRIENDELIJK LEIDING NEMEN" op?

* JE WEET WAT WERKT IN JOUW COMMUNICATIE IN JOUW GROEP  

* SAMENWERKEN EN SAMEN KIJKEN

* GEPRIKKELD IN JE DENKEN

* DIRECTE TRANFSER NAAR JOUW DAGELIJKSE PRAKTIJK

* WEER VLIJMSCHERP, FRIS EN ALERT 

*EEN TEAM VOL PLEZIER AAN HET WERK

100% vrijblijvend

Finn van Renssen

Samen met Vonne van Renssen: levensgenieters en delen dit graag  op B&B - Mini camping "Mas de la Pauze” aan de voet van de Mt.Ventoux

Ik vind je een aanwinst voor deze aardbol en je inspireert mij om wat van het leven te maken.

José Oosterheert

Ex-collega Onderwijsadviseur en Beeldcoach

Je hebt het lef om dingen te bevragen. Daarmee heb je anderen en mijzelf veel inzicht gegeven. Bijvoorbeeld dat je mij hebt laten ervaren wat het brengt als je dingen bevraagt. Maar ook dat het nemen van nieuwe stappen ervoor zorgt dat je weer in je kracht komt. Daar ga ik nu ook voor: Dromen volgen! Hulp vragen! Verbinding zoeken!

Elly Buitelaar-Papastoikou

Voorheen Kleuterleidster

Er ging een dankbare energie van uit en dat heeft mij geholpen. Zo voel ik dat. Dat wilde ik je even laten weten... Nu ben ik aan het nadenken over de toekomst en de stappen die ik daarin zetten ga. Dus: bedankt voor je positieve energie.

Meer ervaringen lees je hier.

Please reload