KvK 68309554 | Algemene Voorwaarden | Privacy-verklaring

© 2017 Jorien Termond

Den Haag

Aangesloten bij: NOBCO | AIT | LBBO

Grafisch ontwerp en websiteontwikkeling: 

www.dewinkelvanwinkel.nl

WIL JIJ JE GROEP GOED
LATEN DRAAIEN?

Ja! Ik wil mijn groep draaien als een geoliede machine, met plezier les geven en ook nog eens met een voldaan gevoel de dag afsluiten!

Vraag dan nu een gratis focussessie met me aan. Dan kijken we samen welke stappen je kunt nemen en hoe ik je daarin kan helpen.

Samen met Jorien | Jorien Termond | Krachtgericht coach | Beeldcoach | Den Haag | Onderwijs | Anders kijken

1-op-1 coaching

Je staat voor een groep. Als leerkracht, docent, trainer, sportdocent, (huiswerk)begeleider, workshopleider.

 

Jij staat daar, voor die grote of kleine groep; als rot-in-het-vak of als starter. Jij wilt ze iets leren. Dat doe je vol passie, plezier en overtuiging, want wat jij wilt overbrengen, dat doet er toe…

…maar er zijn van die momenten dat de energie je in de schoenen zakt en je je moedeloos afvraagt waarom je je zo staat uit te sloven. Ze luisteren toch niet. Ze zijn niet te motiveren. Er zijn teveel verschillende niveaus en type leerlingen waar jij onmogelijk allemaal bij kan aansluiten.
Het loopt gewoon niet als een geoliede machine. Ondertussen voel je dat de werkdruk oploopt, je focus verdwijnt en je plezier af neemt, net als je zelfvertrouwen.
Een voldaan gevoel heb je lang niet meer gehad en je bevlogenheid heeft zich al een tijdje niet meer laten zien.

Het kan ook zijn dat jij juist heerlijk gaat. Jij weet goed wat je doet om jouw groep lekker te draaien en ervaart die flow en energie meestal. Maar je bent nieuwsgierig en leergierig aangelegd. Je draagt de overtuiging dat altijd blijven leren je scherp houdt. Dat er prikkeling van buitenaf nodig is om zo lekker te blijven draaien als je nu doet. En dat dat ook nodig is om persoonlijk te blijven groeien.

…maar je beseft: groeien kan ik niet alleen. Je heb iemand nodig die je prikkelt, andere perspectieven voorhoudt, je op scherp zet. Je collega’s zijn soms handig en fijn, maar bieden niet die professionele afstand en diepgang, die jij zoekt.

Ik kan je verder helpen! Neem contact met me op voor een focussessie, waarin we bepalen wat er op dit moment voor jou nodig is, wat je zou willen en hoe je daar kunt komen.

oplossing 1

Samen met Jorien kun jij een traject Beeldcoaching starten. In de coachingsgesprekken maken we onder andere gebruik van videobeelden, die ik van jou heb gemaakt terwijl jij met je groep aan het werk was.
Door deze videobeelden samen te bekijken, kun jij heel eenvoudig inzichten opdoen die leiden tot groei in concreet nieuw gedrag en vaardigheden. Alles is op jou toegesneden en past helemaal in jouw dagelijkse praktijk. 

* GRATIS UITGEBREID STARTGESPREK

* COACHING ON THE JOB

* COACHINGSGESPREKKEN MET BEHULP VAN DE VIDEOBEELDEN

* OMZETTEN VAN INZICHT NAAR CONCRETE VAARDIGHEID

* MOGELIJKHEID OM BINNEN 4 SESSIES JE DOEL BEREIKEN

 

Wat levert werken Samen met Jorien op?

* DIRECT INZICHT IN JE GEDRAG EN HET EFFECT ERVAN

* SNELLE CONCRETE GROEI

* PRAKTISCHE VERTALING VAN INZICHT NAAR CONCRETE ACTIE

* FOCUS

* ZELFVERZEKERD, ONTSPANNEN EN VRIENDELIJK LEIDING GEVEN

* WEER VLIJMSCHERP EN ALERT WERKEN

*EEN GROEP DIE DRAAIT ALS EEN GEOLIEDE MACHINE

100% vrijblijvend

Esther Klok

Leerkracht Basisonderwijs

Toen ik met Jorien in aanraking kwam, fietste ik al tijden met lood-in-mijn-schoenen naar mijn werk. Ik had geen energie meer om extra activiteiten te verzinnen voor de kinderen en ik zat in een vicieuze cirkel met de groep. Ik zag niet meer wanneer de kinderen positief op me reageerden. 

 

Voorafgaand aan het beeldcoachingstraject was ik enthousiast, maar ook sceptisch: dit kon toch geen positieve invloed gaan hebben op het gedrag van de kinderen? Maar toen ik al die momenten zag dat ik in mijn kracht stond en het positieve effect daarvan zag op de kinderen, werden mijn ogen geopend. Na een aantal sessie was mijn blik op de klas en mijn eigen handelen echt enorm veranderd. Ook ben ik de dingen echt anders gaan doen. Jezelf bekijken is aan het begin wel onwennig, maar het leert je echt om anders te kijken naar de situatie en je eigen aandeel en handelen. Ik heb hierdoor mijn vicieuze cirkel weten te doorbreken.

Jorien is een ontzettend fijn persoon om een beeldcoachingstraject mee te doorlopen. Ze is rustig en empathisch. Ze coacht je naar je eigen doelen, zonder te oordelen.

Janneke Vandeursen

Leerkracht groep 3, basisschool

Mijn collega kwam laatst naar me toe en zei: "Is Jorien ook niet iets voor mij? Want ik zie zoveel verandering bij jou..."

Meer ervaringen lees je hier.

Please reload

oplossing 2

Samen met Jorien kun je een focustraject starten. Of je nu:

  • zelf voor de groep staat 

  • de grote lijnen pakt als IB'er of Zorgcoördinator

  • de neuzen dezelfde kant op zet als teamleider of bouwcoördinator 

  • als directie de koers bepaalt

..je kunt de koers kwijtraken in alle taken en to-do's die maar op je af blijven komen.

Door samen te focussen op jouw kwaliteiten en zingeving binnen je werk en leven, kunnen we de koers binnen je werk zuiver gaan bepalen. Je kunt keuzes maken die kloppen en die ervoor zorgen dat jij weer aan het roer van jouw (werkend) leven komt te staan.

*KRACHTGERICHTE COACHINGSSESSIES

* GRIP OP JE AGENDA, PRIORITEIETEN EN KEUZES

* MOGEIJKHEID TOT SESSIE IN DE BUITENLUCHT

* ZELFVERTROUWEN GEGARANDEERD

* DUURZAME VERANDERING IN DE KIJK OP DE KEUZES DIE JIJ HEBT

Marge van Gardingen

Intern Begeleider, basisschool

Voor dat wij aan het traject begonnen, had ik wel vertrouwen in jou en mij, maar was ik best wat angstig naar de reactie van mijn omgeving. Hoe zouden zij met mijn ontwikkeling omgaan? 

Maar wat bleek in de loop van het traject: de omgeving deed me steeds minder. Ik kan nu veel meer de dingen laten daar waar ze horen. Daar waar ik geen invloed op uit kan oefenen, kan ik nu beter laten rusten. Ik ben me bewust geworden dat ik me onhandig voelde en weet nu dat ik gewoon mezelf kan zijn. Ik sta aan het roer en bepaal mijn leven. Dat geeft mij een krachtig gevoel.

En Jorien, ik vind het echt knap van je dat je uit de veelheid van mijn woorden altijd de essentie kon halen.

Sharda Rahmit

Leerkracht Basisonderwijs

In het begin had ik best wat twijfels over een coachingstraject met jou. De IB’er had me gezegd dat ik dit moest gaan doen, maar ik dacht: “Wat gaat zij doen? Gaat zij mij helpen met begeleiden van het kind?” Ik was bang dat ik veel handvatten zou krijgen, die niet zouden gaan helpen. Ik vind namelijk dat ik al heel veel dingen heb uitgeprobeerd en heb al zoveel van dat soort tips gehad.

 

Maar al snel was ik om. Echt, Jorien, in een woord Fantastisch! 

We hebben sámen een plan opgezet. Een concreet en uitvoerbaar plan, perfect toegesneden op de leerling en mijzelf. Duidelijk. Helder. Kleine doelen, die ik kan bereiken. Het werkt! 
Wat voor mij ook belangrijk was in de coaching, was dat ik heel vrij en open met jou kan praten over het gebeuren in de klas. Dat vind ik heel fijn en bijzonder.

Lees meer ervaringen hier.

Please reload