KvK 68309554 | Algemene Voorwaarden | Privacy-verklaring

© 2017 Jorien Termond

Den Haag

Aangesloten bij: NOBCO | AIT | LBBO

Grafisch ontwerp en websiteontwikkeling: 

www.dewinkelvanwinkel.nl

jelleke-vanooteghem-435755-unsplash.jpg
WIL JIJ JE GROEP ONTSPANNEN DRAAIEN?

Ja! Ik wil in mijn groep een ontspannen sfeer neerzetten, zelf met plezier de dag draaien en ook nog eens met een voldaan gevoel naar huis gaan!

Vraag dan nu een gratis focussessie met me aan. Dan kijken we samen welke stappen je kunt nemen en hoe ik je daarin kan helpen.

1-op-1 coaching

Je staat voor een groep. Als pedagogisch medewerker of als groepshulp...

 

Jij staat daar; voor de groep met ukkies of bijna-pubers, als rot-in-het-vak of als starter. Jij wilt ze stimuleren in hun ontwikkeling, ze een vertrouwd en veilig gevoel geven zoals thuis, maar bovenal lol en ontspanning met elkaar beleven.

…maar er zijn van die momenten dat de energie je in de schoenen zakt en je je moedeloos afvraagt waarom je je zo staat uit te sloven. Ze luisteren niet of de sfeer is gestresst. Het loopt gewoon niet lekker. Ondertussen voel je dat de werkdruk oploopt, je focus verdwijnt en je plezier af neemt, net als je zelfvertrouwen.
Een voldaan gevoel heb je lang niet meer gehad en je bevlogenheid heeft zich al een tijdje niet meer laten zien.

Het kan ook zijn dat jij juist heerlijk gaat. Jij weet goed wat je doet om jouw groep lekker te draaien en ervaart die flow en energie meestal. Maar je bent nieuwsgierig en leergierig aangelegd. Je draagt de overtuiging dat altijd blijven leren je scherp houdt. Dat er prikkeling van buitenaf nodig is om zo lekker te blijven draaien als je nu doet. En dat dat ook nodig is om persoonlijk te blijven groeien.

…maar je beseft: groeien kan ik niet alleen. Je heb iemand nodig die je prikkelt, andere perspectieven voorhoudt, je op scherp zet. Je collega’s zijn soms handig en fijn, maar bieden niet die professionele afstand en diepgang die jij zoekt.

Ik kan je verder helpen! Neem contact met me op voor een focussessie, waarin we bepalen wat er op dit moment voor jou nodig is, wat je zou willen en hoe je daar kunt komen.

oplossing 1

Samen met Jorien kun jij een traject Beeldcoaching starten. In de coachingsgesprekken maken we onder andere gebruik van videobeelden, die ik van jou heb gemaakt terwijl jij met je groep aan het werk was.
Door deze videobeelden samen te bekijken, kun jij heel eenvoudig inzichten opdoen die leiden tot groei in concreet nieuw gedrag en vaardigheden. We bespreken alles in concrete en praktische taal. Alles is op jou toegesneden en past helemaal in jouw dagelijkse praktijk. 

* GRATIS UITGEBREID STARTGESPREK

* COACHING ON THE JOB

* COACHINGSGESPREKKEN MET BEHULP VAN DE VIDEOBEELDEN

* OMZETTEN VAN INZICHT NAAR CONCRETE ACTIES & WERKPUNTEN

* MOGELIJKHEID OM BINNEN 4 SESSIES JE DOEL BEREIKEN

 

Wat levert werken Samen met Jorien op?

* DIRECT INZICHT IN JE GEDRAG EN HET EFFECT ERVAN

* SNELLE CONCRETE GROEI

* PRAKTISCHE VERTALING VAN INZICHT NAAR CONCRETE ACTIE

* FOCUS

* ZELFVERZEKERD, ONTSPANNEN EN VRIENDELIJK LEIDING GEVEN

* WEER VLIJMSCHERP EN ALERT WERKEN

*EEN GROEP DIE DRAAIT ALS EEN GEOLIEDE MACHINE

100% vrijblijvend

Please reload

oplossing 2

Samen met Jorien kun je een focustraject starten. Of je nu:

  • zelf voor de groep staat als pedagogisch medewerker

  • de grote lijnen pakt als locatieleider

  • ondersteuning biedt als groepshulp

..je kunt de koers kwijtraken in alle taken en to-do's die maar op je af blijven komen.

Door samen te focussen op jouw kwaliteiten en zingeving binnen je werk en leven, kunnen we de koers binnen je werk zuiver gaan bepalen. Je kunt keuzes maken die kloppen en die ervoor zorgen dat jij weer aan het roer van jouw (werkend) leven komt te staan.

*KRACHTGERICHTE COACHINGSSESSIES

* GRIP OP JE AGENDA, PRIORITEIETEN EN KEUZES

* MOGEIJKHEID TOT SESSIE IN DE BUITENLUCHT

* ZELFVERTROUWEN GEGARANDEERD

* DUURZAME VERANDERING IN DE KIJK OP DE KEUZES DIE JIJ HEBT

Margit de Lange

Senior HR Consultant at Van Hek & Lelieveld Finance & HR / HR Kinderopvang

Als ik aan Jorien denk dan komen als eerste Passie voor haar vak, Sprankeling, Verbinden, Enthousiasme, Doorzetten en Positiviteit naar boven..… Zoek je als kinderopvangorganisatie flexibele ondersteuning in pedagogische coaching (IKK)?  Of heb je een andere coachvraag? Jorien kan met een frisse kijk vast en zeker verder helpen. 

Monique Los-Labrie

P&O Adviseur en Recruiter bij KEKZ, kinderopvang

De eerste indruk die ik van je kreeg, is dat je een bruisend en energiek mens bent. Je hebt een fijne uitstraling en bent inlevend, maar ook direct en een aan/doorpakker.

Meer ervaringen lees je hier.

Please reload